Pehea e pale aku ai i ke ʻano crawler type bulldozer gnaw track phenomenon

ʻO ka mīkini hele wāwae o ka crawler bulldozer ka mea nui i haku ʻia me ka palaualelo, ka mea lawe wili, track roller,sprocket, track link , mea hoʻopaʻapaʻa crawler, hele wāwae a pēlā aku.ʻO kāna hana nui ke kākoʻo i ka nui o ke kino, hoʻemi i ka hopena a me ka haʻalulu i hoʻokumu ʻia e ka ʻili o ke alanui ma luna o ka bulldozer, a hoʻololi i ka mana o ka mīkini i loko o ka ikaika traction. ka huila, ka sprocket kākoʻo, ka huila kākoʻo a me ka mea kolo, ʻo ia hoʻi, ke ʻano o ka nahu ʻana i ke ala, ʻaʻole ia e hoʻopilikia wale i ka hana pono o ka bulldozer, akā e hōʻemi hoʻi i ke ola lawelawe o kēia mau ʻāpana.
He pilikia paʻakikī ka pilikia o ka track gnawing e ka crawler bulldozer e pili ana i ka maikaʻi o ka huahana, ʻaʻole i hoʻoponopono maikaʻi ʻia no ka manawa lōʻihi. ka pilikia o ka "nanau track" no ka hoʻokolokolo 'ana. We manao o ke kumu o ka track gnawing o crawler bulldozer nui loa i loko o ka out-of-tolerance o ka welding a me ka machining o ka papa a me ka hui ana o "eha rollers "(idler, lawe wili, track roller. a me ka sprocket). ʻO ka loiloi kikoʻī e pili ana, a me nā hoʻonā manaʻo.
Ke huli ka crawler bulldozer ma kahi o ka lepo lepo, hiki ʻole i ka hāʻule ʻana a i ʻole ka ʻāʻī ʻana i ke ala, e pili ana i ka hoʻohana maʻamau o ka mīkini, e hoʻopau koke i nā ʻāpana o ka ʻōnaehana hele a pōkole ke ola. Ma o ka hoʻoponopono ikaika a me ka hana hoʻoponopono, manaʻo mākou e hiki i ka hoʻoponopono kūpono ke hoʻoponopono i kēia pilikia me ka maʻalahi.Pono e nānā mau ʻia ke kiʻikuhi a me ka mea kolo no ka pale ʻana i ka deformation o ke kiʻi ma muli o ka hoʻohana pono ʻole a me nā kumu ʻē aʻe, a e hōʻemi i ke ala ʻana a me ke ʻano o ka ʻaʻahu ʻokoʻa o ka mea kolo.

KA OLE-CGR-GHINASSI

Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-09-2021